ASB North Wharf

ASB required a scalable solution to create a new collaboration space.

They selected A.Line as their preferred system as this had proven success in other environments throughout their office. This solution has been used on various floors creating unity and consistency throughout the building.

A.Line met ASB’s objectives as it provided them with a tidy whiteboard system with a professional finish that clearly defined the required zone and increased usable wall space.  

Feedback from ASB was that after conducting a site visit, Kada proposed a suitable solution and went on to deliver and install the system quickly and efficiently.  

There has been a great reaction from employees to the new collaboration zone.

Location

Auckland North Wharf

Photographer

Mark Scowen

Share

LinkedIn